13:39
Військово-спортивна патріотична гра «Сокіл» («Джура»).

 7 травня, на базі Великоберезької ЗОШ І-ІІІ, ступенів розпочався районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). 
У районному етапі гри взяли участь 10 роїв із 10 загальноосвітніх навчальних закладів району: Свободи, Великих Берегів, Яноші, Мужієва, Косоні, Чоми, Батьова, Гаті, Гуту, а також рої Яношівського і Великоберезького ліцеїв, Берегівської угорської гімназії та Берегівської школи-інтернату.

З вітальними словами до учасників змагань звернулися заступник голови райдержадміністрації Федір Бімба та в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Ельвіра Лесишин. Вони побажали учасникам якнайкраще виступити на змаганнях і гарно відпочити, отримати задоволення від спілкування з новими друзями.

Нехай погода ніколи не псує планів і мрій! 
Успіхів усім командам і нехай переможуть найкращі!

Треба зауважити, що основними завданнями «Джури» є фізичне, соціальне, розумове та духовне виховання молоді; формування серед молоді засад здорового способу життя засобами туризму, спорту, патріотичного виховання. А змагання полягають у проведенні комплексних командних ігор військово-спортивного, культурно-інтелектуального та патріотичного спрямування.

 

 

 

Переглядів: 460 | Додав: beregosvita711 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar