10:17
Стартувало ЗНО-2020

Сьогодні, 25 червня, в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Старт цьогорічного тестування через карантин відтермінували більше, ніж на місяць і воно відбудеться у період з 25 червня по 17 липня 2020 року. 

 Зовнішнє оцінювання розпочалося тестом з математики.

За інформацією департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації, усі пункти тестування готові до проведення зовнішнього оцінювання згідно з рекомендаціями головного державного санітарного лікаря.

Незважаючи на скасування державної підсумкової атестації для учнів і студентів, які здобувають повну загальну середню освіту, зовнішнє незалежне оцінювання є обов'язковим для усіх абітурієнтів, які мають намір вступати до закладів вищої освіти.

Так,  тест з математики бажають здавати 85 учнів-випускників закладів загальної середньої освіти району. Відділом з питань освіти райдержадміністрації організовано підвіз до пунктів тестування з дотриманням усіх рекомендацій. Перед входом у автобус, медичними працівниками   тестування вимірювали температуру тіла та перевіряли  наявність ознак респіраторного захворювання усіх учасників тестування.

Побажаймо успіхів віипускникам ЩАСТИ, Вам на ЗНО!!!

Переглядів: 575 | Додав: beregosvita711 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar